Actualitat

  • La XIA participa en l’elaboració del nou Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya 2021-2026 22 desembre, 2020 Ahir es va presentar oficialment el nou Pla estratègic de l’alimentació de Catalunya 2021-2026 desenvolupat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, en el qual els representants de la Xarxa d’Innovació Alimentària hem tingut l’oportunitat de participar en les comissions de treball de l’eix R+D+I. El Pla Estratègic de l’Alimentació de ...
  • La Xarxa d’Innovació Alimentària (XIA) rep un ajut FEDER per impulsar un nou Programa de Valorització i Transferència en l’àmbit agroalimentari 14 desembre, 2020 El projecte, que recull els resultats i dinàmiques de valor de la XaRTA, ha rebut el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement La Xarxa d’Innovació Alimentària (XIA) ha rebut un ajut del cofinançament provinent del Fons Europeu de Desenvolupament Regional ...
  • XIX Workshop Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària “Memorial DYCFung” 18 novembre, 2020 Del 23 al 27 de novembre se celebra el XIX Workshop Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària, organitzat pel Centre d’Innovació, Recerca i Transferència a Tecnologia dels Aliments, soci de la XIA, i el Departament de Ciència animal i dels aliments de la Universitat Autònoma de Barcelona, i basat en la idea original del Professor Dr. ...
  • XVII workshop MRAMA 4 octubre, 2018 Del 20 al 23 de novembre tindrà lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona (Cerdanyola del Vallès) el XVII Workshop Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària, organitzat pel Centre d’Innovació, Recerca i Transferència a Tecnologia dels Aliments i el Departament de Ciència animal i dels aliments, i basat en la idea original del Professor ...
  • XXI Congreso Microbiología Alimentos 15 març, 2018 El XXI Congreso Nacional de Microbiología de Alimentos de la SEM en Tarragona será el próximo septiembre de 2018. Otra edición para que  los que trabajamos en Microbiología de Alimentos podamos conocer los últimos avances y las nuevas tendencias en las diversas temáticas de nuestro ámbito. En esta edición se ha intentado remarcar aspectos de los ...