¿Què és la XaRTA?

Innovació Alimentària amb la més gran Xarxa d’Experts
La XaRTA és la xarxa de referència d’R+D+i que coordina els grups d’excel·lència en tecnologia dels aliments. El seu objectiu és oferir solucions globals a les problemàtiques amb què es troba el sector, i posar a la seva disposició 9 plantes pilot, distribuïdes en més de 7.000 m2, i més de 300 investigadors especialitzats.
Integrants de la XaRTA

- UNITAT DE TECNOLOGIA D’ALIMENTS de la Universitat Autònoma de Barcelona
- UNITAT D’ENOLOGIA de la Universitat Rovira i Virgili
- UNITAT DE RECERCA ALIMENTÀRIA l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)
- UNITAT DE TECNOLOGIA AGROALIMENTÀRIA de la Universitat de Girona
- UNITAT DE NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA de la Universitat de Barcelona
- UNITAT DE TECNOLOGIA DE PRODUCTES VEGETALS de la Universitat de Lleida
- UNITAT POSTCOLLITA de la Universitat de Lleida-IRTA